lunes, 29 de abril de 2013

Pastis de sant Jordi, amb rosa i espiga. Excepte l'espiga, aqui es menja tot!!
Visca sant Jordi!! Precios centre realitzat perl bateig de l'Anna. Broxetes sense gluten per tots el cosinets i cosinetes, mes grans que ella, i que van gaudir d'allò mes del bateig. Gràcies Esther per confiar en Girabel, per endulçar i decorar aquest dia tan especial.


Caixa transparent, amb roses dolces de sant Jordi.


Aqui teniu un detall mes acurat de les broxetes, i de la decoracio del centre decoratiu del bateig de l'Anna.
Les decoracion ofertes per Girabel, s'adapten i es personalitzen totalment, al gust i necessitats del client.

Llibre de Sant Jordi, per aquells que no els entusiarme la lectura, pero que volen seguir amb la tradició.A continuació, passem un seguit de fotos de diferents montatges, que vam oferir a la nostre paradeta de Sant JOrdi, a Mataró. Agrïm moltissim a tots aquells que es van acostar a la paradeta.

Petites caixes de cartró, tematica Love. Guarnides amb roses, es poden convertir en les portadores, de molt mes que unes roses. Un anell, un penjoll, un clauer....la manera mes original de fer un regal, encara mes especial.
Centre de roses, presentat en una preciosa carretilla blanca. 

En aquesta foto, podeu veure a l'esquerra, un espectacular centre de 10 roses. Un espectacular regal, que no deixarà indiferent a qui el rebi. Al costat, la nostra presentació mes rústica de les roses de Sant Jordi.
Aqui teniu a la Susana, i a la seva mare, que ens va donar un cop de ma a la parada. L'ajuda sempre va be!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario