sábado, 20 de abril de 2013

Be, ja estem aqui un altre vegada. Han passat uns quants dies, hem estat afortunadament força liades.Hem passat l'època de Mones, i fins avui, preparant la diada de Sant Jordi. En aquest temps hem fet grans coses, entre elles, dos contactes i col.laboracions esplèndides que espero ens aportin creacions úniques, diferents i boniques. Es clar que això ho jutjareu el públic.
Els dos contactes son Molt Meu, botiga de venda de flor i planta artificial (tan de roba com plàstic), espelmes, detalls encantadors..etc i Papelitos de Fresa, que es dediquen a la creació de pinyates, centres per esdeveniments, decoracions integrals de festes....Us recomamen desde Girabel, la visita del facebook de la primera i del blog de la segona. Us deleitareu.
https://www.facebook.com/moltmeu?fref=ts
http://papelitosdefresa.blogspot.com.es/
Aqui us deixo els enllaços.
Venen epoques de bodes, i comunions, tenim noves idees i innovadores per fer que aquest dia, sigui si s'escau, encara mes especial.
Bé, us deixem amb unes quantes fotos del que ha passat en aquests dies.
Pitet, i gaudiu!!!
 Centre de ferreros que ens va encarregar la Rocio, pels convidats per l-anniversari de la seva filla Laura. Un bombo, un centre decoratiu, un detall pels convidats...doncs es una mica tot.

 La Ingrid, emprenedora i creadora d Ossics, ens fa fer un encarreg molt especial per laniversari del seu fill. Volia un pastis, pero tenint en compte que al seu nen, li encanten les llengues acides. I aixi ho vam fer. LLengues de tots els colors, Vam afegir alguna llaminadura diferent, perque el seu germanet pogues picar alguna cosa tambe!!!.

 I aqui comencem amb les mones. Convinacio perfecte de xocolata i llaminadures, per aquells que no son massa ni de pastissos, ni de tot xocolata. La veritat es que han tingut molt bona acceptacio. Gracies a tots els que heu confiat en nosaltres a loptar per aquesta opcio.


No hay comentarios:

Publicar un comentario