sábado, 20 de abril de 2013

 Espectacular ram de 48 flors. Encarreg molt especial, dun client considerat ja com fidel. Ja li hem preparat 5!!!. Tenim testimoni grafic, de que va ser molt ben rebut, i que es va compartir entre els convidats de la festa daniversari. Gracies als que torneu a confiar en nosaltres, repetidament. vosaltres ens feu grans i feu que ens esforcem al maxim per oferir vos dia dia, coses diferents.





Col.laboracio amb Kangurs. la Sonia, ens va encomanar les llaminadures per una festa aniversari, que es celebra al seu espai, tematica MONSTER HIGH. Aquesta va ser la nostre proposta. Sabem que les noies van  quedar encantades de la muerte.


Exemple de centre de roses. Comencem a preparar Sant Jordi. Aprofitem per dir.vos que Girabel, te paradeta el 23/04/2013, a Mataro, al cami Ral, cantonada rda Barcelo, davant restaurant El Mundial. Hem preparat unes roses bonissimes, i uns centres i petits montatges, deliciosos. No us ho perdeu. Tambe tindreu lopcio de rosa natural, amb montatges tambe maquissims i a preus super  accessibles, com sempre!!!!

 Caseta Hansel i Gretel. Aquest pastis, el podeu adquirir a la Pastisseria Sala/Vives de Llavaneres. Tot sense  gluten!!!!

 L Anna, ens va fer un encarreg molt especial per la seva parella. El volia sorpendre amb un pastis de llaminadures. Consignes...cule i amant del basquet...resultat, el seguent. Vosaltres jutgeu, a lAnna li va encantar, esperem que a ell tambe. Fons de llengues, llaminadures variades convinades en blau i vermell, cistelles de nuvol i pegadol\a vermella...mmmmhhh, que mes dona qui guanyi avui el partit.


 Presentacio roses sant Jordi
 Espectacular pastis de mes 1,200Kg de llaminadures, encarreg fet per lEsther, pel seu aniversari, per sorpendre als companys de feina, i obviar la tipica convidada a croissanet, i ensaimades. Em va fer molta il.lusio la comanda, personalment, ja que jo he treballat molts anys en aquesta empres, i lEsther i jo, em estat companyes de feina. Espero que els meus ex.companys mhagin valorat be  la feina. SAlutacions REGABER, MAT, IQV, IQVAGRO, HIDROGLOBAL...
 Petit pastisset, en forma de peix, per els nens i nenes companys den Pau. Bon profit petits.
 Detall rosa Sant Jordi. Perque una llaminadura, pot ser molt mes que aixo. que us sembla???.

No us perdeu les properes publicacions de les creacions per Sant Jordi. Podeu trobar roses a Molt Meu, el Masnou, Pastisseria Sala/Vives a Llavaneres, Perruqueria Anna Majo a Llavaneres, Kangurs a Mataro, Floristeria Sibilla a Llavaneres, i el mateix dia de sant Jordi  Natalienes, a LLavaneres, a la Glorieta del passeig, i a la nostre paradeta. FELIZ SANT JORDI!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario