jueves, 9 de mayo de 2013

Bé, doncs ja tornem a estar aquí, després d'un magnific Sant Jordi, arriba maig...mes de flors i de...COMUNIONS. A Girabel se'ns ha girat feina, i us mostrarem unes quantes fotos del que hem anat preparant. Paralel.lament també hem preparat aniversaris, i altres esdeveniments.
Pels nou vinguts, benvinguts al dolç mon de GIRABEL.

Girabel, ha aconseguit una col.laboració, excel.lent amb PAPELITOS DE FRESA, la Lorena, responsable i anima de Papelitos, ens ofereix l'opcio de la presentació de les llaminadures d'una manera totalment personalitzada i adaptada a cada situacio i gustos.  Com us mostrem a continuacio. Vam presentar aquest vaixell pirata, amb petites broxetes de 4 llaminadures, a Kangurs, espai d'oci i ludic. La sònia va quedar encantada.
Com us comentava, gracies a la col.laboració de PAPELITOS DE FRESA, Girabel amplia la seva gama de serveis, i us pot oferir, no tan sols una decoració en llaminadures, si no tot una decoració coordinada, desde invitacions, a guarniment de palletes pels refrescos, garlandes, etiquetes, punts de llibre, bossetes paper, caixetes...etc, etc, tot per fer dels teus esdeveniments un moment dolç i  perfecte.



Girabel ofereix l'opcio de llogar o comprar les presentacions personalitzades. En lopcio de lloguer, també s'entrega una fiança que es retorna, al tornar el montatge.Pirates, Monster HIgh, Pokemon...el que vulgueu
 Com us deia al començament d'aquesta entrada, l'època de les comunions ha començat. Girabel va servir aques dos magnifics pastissos, realitzats en porcions individuals, SENSE GLUTEN, i convinats en color fucsia i blanc, tal i com ens van indicar que estava ambientada la comunio. Aquest encarreg l'hem realitzat a traves de la Carmen Escobar, gerent de CHARRAN MEETINGS, empresa dedicada a l'organitzacio d'esdeveniments.
Que us sembla???...impresionant no?? I mes delicios encara.

 Aqui un altre presentacio per una comunio. L'Aleix i la Martina, els meus nebots, van quedar encantats, en rebre aquesta caixa farcide de broxetes, convinades en blau i groc. Felicitats carinyos!!!

 I de nou, el baixell pirata, aquesta vegada llogat per una festa d'aniversari. La mare d'en Ferran volia sorpendre al seu nen gran!!..feia 5 anys, i vam preparar 30 broxetes marineres, que van omplir fins la bandera el nostre vaixell.
Felicitats Ferran. Gracies Vanessa per confiar en Girabel.

Estigueu atents, les properes fotos...una comunio amb inspiració Bollywood, mes baixell pirata, comunio Monster High, comunio amb tematica dansa classica i espanyola...i mes cosetes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario