sábado, 14 de septiembre de 2013

DECORACIONS I DETALLS DOLÇOS

A Girabel, una de les coses que mes ens agraden, es realitzar decoracions d'espais, de taules, per celebracions, esdeveniments, reunions...etc. La versatilidad i gama de les nostres decoracions, engloba tot tipus d'actes i celebracions.
Un altre producte que treballem molt, son els detalls dolços per celebracions, noces etc. en aquest capitol us mostrem diferents decoracions, en estils molt diferents, perque veieu la capacitat d'adaptabilitat, segons entorn de la celebración, o tipus de festa. 
 Precios baixell Pirata, petit, farcit de broxetes, amb tonalitats blaves, recordant els tons del mar. Petit centre per decorar taules d'una comunió, taula festa aniversari...etc.El baixell el podem personalitzar en tons i figura, així com les broxetes. Opcional realització sense gluten.
 Espectaculars centres de taula, per oferir als nostres convidats un dolç mos, en forma de rosa o floreta silvestre. Centre en forma de barca i tronc de suro natural on em encavit un espectacular ram de roses.

 Copes de llaminadures, temàtiques per colors,  El detall dolç mes simpàtic, pel joves convidats a qualsevol esdeveniment, o per sorpendre a l'hora dels postres, als assistents de la nostre festa. Desperta somriures, i no deixa a ningú fora del brindis.

 Preciós centre de fusta blanca, en forma de casa, on en aquesta ocasió hem apostat per la incorporació de ferreros rocher, decorats en forma de roselles, blanques i roses.  L'hem acompanyat d'un petit rament de floretes.
A Girabel, et donem l'opció de llogar les cistelles, i tots aquells centres dels que disposem, o de comprar.lo. Aquesta opció de lloguer facilita molt la decoració per un dia concret, sense carregar-nos d'un objecte innecessari posteriorment.

 Delicat i preciós, sweet cake, ideal per regalar en una boda. Coordinació de colors...i de sabors.
Cubre cake i caixetes  del fons, de Papelitos de Fresa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario