lunes, 12 de septiembre de 2011

PRESENTACIO GIRABEL REGALS

Continuant amb la presentacio, com anava comentant cada temporada incorporem articles en funció de les festes o epoca de l'any. Haloween, Nadal, Carnestoltes, Sant Jordi...cada esdeveniment o festa fa que Girabel es transformi i ofereixi productes relacionats directament amb aquestes festes.
Girabel també ofereix decoració amb globus: arcs, columnes, bouquets, deixada de globus i un llarg etcetera que deixara content al mes exigent. Els globus es`personalitzen amb foto, o amb literal segons es prefereixi.
La decoració de festes també l'oferim amb garlandes de tota mena, segons la tematica de la festa o l'edat de la persona .
Afegim a mes a mes, en colaboracio amb Las Delicias de la Yaya, l'ofera de pastissos totalment personalitzats, així com galetes. No deixeu d'entrar al seu blog, o pagina i gaudiu de les imatges que veureu. Son extraordinaries en la seva feina i en les seves creacions.
Aixi mateix també com a novetat molt recent oferim els Pirubombons, unes piruletes totalment de xocolata excelent, serigrafiades amb el dibuix, fotografia, logo empresarial, missatge i un llarg etcetera, amb el que es converteix en un excelent detall per festes, per empreses, per events socials...
Ja ho veieu, Girabel es molt mes gran del que podeu veure a la botiga.
Esperem que trobeu quelcom que us agradi. Venvinguts al mon Girabel.

No hay comentarios:

Publicar un comentario