miércoles, 14 de septiembre de 2011

PASTISSOS DE LLAMINADURES

GIRABEL, et realitza tot tipus de pastissos de llaminadures. Els personalitzem segons la demanda del client, i segons els personatges mes actuals. A Girabel també t'oferim pastissos i llaminadures sense gluten. En breu oferirem una secció de carameleres amb llaminadures sense gluten, exclusiva utilització per aquest públic.
Us adjuntem unes fotos d'algunes de les creacions que s'han realitzat amb llaminadures.
Aquest pastis es va fer pel Jean Pierre i la Candela, uns germans que van fer la comunió. Els pares i ells son argentins, ell juga a futbol i ella patina. Així que la idea va ser aglutinar tot això de la manera mes dolça.





Aquestes fotos, son d'uns centres que es van realitzar per dos comunions. En aquest cas, els pares no van obtar pels classics cons, o caixetes de llaminadures pels mes peques, si no que es va obtar per unes broxetes d'estil Disney Classics de núbols. Es van fer uns montatges per presentar les broxetes.



En aquesta ocasió, us presentem una "coca de LLaminadures". Es va realitzar per la classe de 3er B, de l'escola Germanes Bertomeu. Esta realitzada amb temàtica marina. Taurons gegants, tortugues i flanets per contrastar. Es va acabar de decorar, incorporant suspesos, uns peixos molt bonics. Ens consta que els va encantar.


Aquest pastisset es va fer per una nena, l'Oda. L'Oda es una apassionada de les motos, i es una gran seguidora d'en Pedrosa, així que vam pensar que el millor regal seria, la moto d'aquest gran esportista.
Li va agradar molt!!!!

Una de les últimes creacions es aquesta convinació de Pirubombons  http://pirubombons.com/ , i llaminadures. Es va realitzar pels nets d'en Josep i la Susi, que el passat 11 de setembre van celebrar el seu 50 aniversari.
Fer un anexe en aquest apartat que el Pirubombó es pot personalitzar, i es pot posar qualsevol fotografia, logo empresa, eslogan....tot allo que es vulgui. Es una molt bona manera de comunicar, i de tenir un record d'un esdeveniment. Es xocolata artesana i us podem garantitzar que bonissima.
Us he anexat l'adreça per si voleu mes informacio.



No hay comentarios:

Publicar un comentario