sábado, 17 de septiembre de 2011

DECORACIO AMB GLOBUS

La decoració amb globus, es una opció poc estesa en la nostra manera de preparar esdeveniments, però que cada vegada mes, es té en compte. Les possibilitats d'aquest tipus de decoració es mol extensa i molt variable en els seus preus. Globus decorats amb els anys, el nom, amb foto, globus senzills aperlats, brillants.
Es important tenir en compte que amb els globus aconseguim transmetre un ambient, vital, alegre, positiu, sensacions molt importants avui dia, i de gran valor.
Es per això que el globus es un mitjà de comunicació molt versàtil i es molt efectiu tant en campanyes publicitaries, com en decoració d'esdeveniments tan importants com pot ser una boda, un 25 o 50 aniversari, una comunió, un bateig, un cap d'any...i un llarg etcètera.
T'atreveixes a endinsar-te en un mar de globus. Us adrecem a la Victoria Laviña, maxim responsable de l'empresa UN MAR DE GLOBOS, una empresa amb una dilatada experiència en promoció i publicitat empresarial, tenint com a mitja pricipal el globus. http://www.unmardeglobos.com/
Us adjuntem unes fotos i la seva adreça perque pogueu gaudir de les seves creacions.




No hay comentarios:

Publicar un comentario