martes, 12 de febrero de 2013

Hola, bon dia.
Us comentem  que Girabel ha aconseguit, dos col.laboracions mes que ens fa molta il.lusió. Per una banda La floristeria Flors Sibilla, a Sant Andreu de llavaneres. Aqui podreu trobar en cataleg les nostres creacions especials per nuvies. Els rams de nuvol rosa, blanc, beige, vermell i si sou molt atrevides fins.i.tot blaus. Podreu trobar els rams de florestes petites, per les vostres petites dames d'honor, i també podreu trobar tot el que necessiteu per guarnir la taules dels mes petits, i els recordatoris i llaminadures per ells.
La Susana, persona que regenta el negoci, us atendrà i assessorarà, gracies a la seva dilatada experiencia i la seva capacitat per entendre i captar les cecessitats dels clients.
Per un altre banda, i també a Llavaneres, la pastisseria Sala Vives, amb la Jose al capdavant, també ha apostat pel nostre producte. Podreu trobar pastissos, centres, sweet cakes, broxetes i tota la resta dels nostres productes per aniversaris, celebracions o un simple " avui toca". Podeu fer alla mateix els vostres encàrregs.
En breu, també exposarem les mones de figures de xocolata i llaminadures, una opció molt acceptada entre els mes petits de la casa, i que ja l'any passat va tenir molt d'èxit per original, diferent i per que no dir-ho mes economic que les mones tradicionals.
En el nostre facebook podeu trobar fotos de le mones.
Ara us penjem unes cuantes fotos de creacions diferents. Esperem us agradin.
 Aqui el teniu, el logo mes desitjat per les nenes, aquest ultim any...Les monster High. Una colça calavera de mores, nuvols, regalecia, maduixetes i tira de pica....mmmm monstruosament bona.
 I aqui, els ocells mes amb mes activitat dels últims anys. Angry Birds, per grans i petits. Divertits, i bonissims.
 Pels mes patriotics, un pastís molt català, i amb ganes de canvis...
 Aniversaris, comunions...aquesta nina fara les delicies de les mes exigents. La nina la posem nosaltres o tu ens portes la que et faci mes gracia i te la "vestim". Maduixes, cors, llagrimes, ossets, flors, una explisio de color per ocasions ben especials.
 Aquest encarreg ens va fer molta gràcia. Era per una nena de 2 anyets que li encanten els gats. EL pare ens va felicitar per una banda, pero ens va comentar que va agradar tant que no se'l volia menjar. Be, ben embolicadet, el pastis no perd les seves caracteristiques ni tendresa durant bastant temps....a veure que passa!!!

I com no podia faltar, la nostra estimada Hello Kitty. Nuvol, llaguimes, dits, flors, besitos, tortugues, totxana en forma de flor, piruletes...De per si la Hello Kitty ja es dolça , pero així...a veure qui es resisteis. La petitona celebrava el seu 2on aniversari, i la iaia li va fer gràcia sorpendrela amb aquest pastisset. Felicitats carinyet.


No hay comentarios:

Publicar un comentario